Panduan Pembeli

3 Cara Semak Bil Coway Anda

“Semak bil coway tertunggak.”

“Cody selalu minta bayaran tapi saya tak dapat resit.”

“Mana bukti pembayaran coway saya?”

“Macam mana nak semak semula pembayaran saya yang sebelum ini?”

Ramai pembeli coway mengalami masalah yang macam ni, dapat sms dari coway berkaitan dengan pembayaran berjaya atau pembayaran tertunggak. Apa yang anda perlu lakukan?

Okay, jawapannya ialah melalui;
1. Contact Ejen Coway
Bila anda buat pembelian coway, anda mesti berurusan dengan seorang ejen coway dan ejen tersebut bertanggungjawab dengan anda, jadi jika ada sebarang pertanyaan tentang product dan pembayaran boleh tanya pada ejen tersebut. Kalau tak save no ejen coway? Macam mana pulak ye?

2. Coway Careline
Coway telah menyediakan talian free tol bagi membantu setiap customer Coway mendapatkan after sale service yang terbaik. Jika anda kehilangan contact no ejen dan cody. Boleh hubungi Customer Service Coway 1-800-888-111 untuk maklumat yang lanjut.

Cara semak bil coway

3. Semakan Website Coway
Bagi kami, setiap pembeli coway harus tahu tentang website selfcare ini sebab ia merangkumi tentang bayaran, baki tertunggak, bukti bayaran yang sebelum dan boleh dapatkan invoice. Selepas membuat pembelian kami akan galakkan anda untuk daftar di https://selfcare.coway.com.my. Jika ada perlukan bantuan untuk buat pendaftaran boleh rujuk pada article kami. Cara Daftar Account Selfcare Coway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *